Ga naar de inhoud

Wintertijdchallenge Helios

 


 

Op zondag 26 oktober organiseert korfbalvereniging Helios de wintertijdchallenge. De wintertijdchallenge is een initiatief van de Stichting spieren voor spieren (www.wintertijdchallenge.nl). Het doel van de wintertijdchallenge is om in het verloren uur (26 oktober van 02.00uur tot 03.00 uur) als de wintertijd in gaat, te sporten. Het is de bedoeling dat mensen met gezonde spieren geld ophalen voor mensen die geen gezonde spieren hebben.

Wij hebben een aantal sponsoren voor diverse teams gevonden. Onze vraag is of uw vereniging met ons mee wilt doen om een team bestaande uit minimaal 6 personen te leveren voor de challenge. De challenge bestaat uit het binnen een periode van 10 minuten middels de doorloopbal en/of schot doelpunten maken. Er worden 3 rondes gehouden, waarvan het hoogste aantal geld voor de challenge. Het winnende team ontvangt een mooie wisselbeker en eeuwige roem.

Zoals eerder vermeld zullen wij sponsoren benaderen om het team te sponsoren. Als u zelf nog voor een sponsorbedrag zou kunnen zorgen zouden wij dat namens de Stichting Spieren voor Spieren geweldig vinden. Natuurlijk zal de avond ook een zeer gezellig karakter hebben. Wij verzorgen warme hapjes en een dj zal de avond muzikaal omlijsten. De consumpties zullen wel voor eigen rekening zijn en daarvan zal ook een bepaald gedeelte ten goede komen aan de Stichting Spieren voor Spieren.

Het evenement zal plaatsvinden op ons sportterrein Noord-End in Castricum. De kantine (met dj en hapjes) is open vanaf 00.30 uur. Wij zouden het geweldig vinden als uw vereniging één of meer teams zou kunnen leveren, om er een geslaagd en gezellig evenement van te maken.

Als u geïnteresseerd bent horen wij dit graag van u, middels een inschrijving op emailadres: helioschallenge@gmail.com. Vermeld bij de aanmelding graag de namen van de teamleden en van welke vereniging u komt. Ook voor eventuele vragen kunt u op dit e-mail adres terecht. Wij hopen van u te horen, zodat wij met z’n allen een verschil kunnen maken voor kinderen met een spierziekte.