Ga naar de inhoud

Veiling 3FM Serieus Request!

 


 

Van 18 t/m 24 december gaan de 3FM dj’s weer het Glazen Huis in. Dit jaar staat het Glazen Huis in Haarlem. 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. In 2011 hebben wij met HBC een hoop geld opgehaald en naar het Glazen Huis gebracht. Dit jaar willen wij dat overtreffen!

Hoe willen wij dit doen?

Op zaterdag 13 december is er in de kantine een veiling. Iedereen kan bieden op gesponsorde producten van verschillende winkels en bedrijven uit de IJmond. Op een zaterdag in november willen wij met een groepje in het dorp verschillende winkels langs. Mocht je zelf nog iets hebben voor de veiling kun je dit meenemen naar de veiling.

Om nog meer geld op te halen willen wij jullie vragen om je lege flessen of bonnetjes van de lege flessen bij ons in te leveren. (Tijdens trainingsavonden van 18.30 – 21.00, met de wedstrijden of in de kantine.)

Hoe zijn wij te bereiken?

Mocht je zelf nog iets leuks weten voor deze actie, of wil je ergens mee helpen? Laat het ons weten! Mail je interesse naar pr-sponsors@kvhbc.nl.

Mirjam en Myra