Ga naar de inhoud

Theater voor ouders jeugdleden

We mogen jullie een cadeautje aanbieden. Een heerlijk avondje uit in het theater!

We kunnen op maandag 13 april 2015 met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘En nou is het afgelopen!’.
Een humoristische voorstelling over hoe je kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. De kaartjes zijn gratis, mits je van te voren reserveert.
Tijdig reserveren wordt aangeraden, want vol is vol.

In de theatervoorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat.We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! Vorig jaar was die voorstelling in Beverwijk. De bezoekers waren er zeer enthousiast over.

De theatervoorstelling is in het Kennemertheater aan het Kerkplein 1 in Beverwijk. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze).

De theatervoorstelling wordt ons aangeboden door de gemeente Beverwijk. De toegang is daarom gratis (normale prijs €20) mits je vooraf een kaartje reserveert.

Bezoekers geven de voorstelling een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.
NOC*NSF en 42 sportbonden hebben de voorstelling omarmd.

Wil je mee en met hoeveel personen.
Laat dit voor 23 maart 2015 weten via Ineke van ’t Hoff E-mail: activiteiten@kvhbc.nl