Ga naar de inhoud

Supporters van HBC

Korfbalvereniging HBC, een fijne club waar jong en oud wekelijks met plezier samen komen, waar lief en leed gedeeld wordt en vriendschappen voor het leven ontstaan.

Deze club dragen we allemaal een warm hart toe, niet alleen door middel van het verrichten van vrijwilligerstaken, maar ook financieel. Sinds het seizoen 2021/2022 is het initiatief ‘Supporters van HBC’ in het leven geroepen. Voor een jaarlijkse bijdrage van € 50,- kan een ieder onze club sponsoren en komt jouw naam, de naam van een bedrijf, een team, ouders, opa’s en oma’s op een naamplaatje op een mooi groot bord in de vorm van een hart in de kantine te hangen. Wie wil dat nou niet?

Er zijn nog naamplaatjes beschikbaar! Wil je jouw naam ook op een naamplaatje terugzien? Heb je vrienden, ooms, tantes, opa’s en oma’s die interesse hebben? Ken je een bedrijf dat HBC op deze manier wil sponsoren? Meld het dan bij een van de leden van Cash voor de Korf (Niels, Annemiek, Claudia, Caroline en Diana) of vul een inschrijfformulier in (ligt bij de bar en bij het mooie supporters bord).

De opbrengst van ‘Supporters van HBC’ wordt aan een mooi doel of meerdere doelen besteed. Denken jullie met ons mee? In de kantine hangen op drie plaatsen posters waar jij op kunt aangeven aan welk doel het bedrag moet worden uitgegeven. Er zijn inmiddels al een aantal suggesties gedaan: Zonnepanelen, een ruimte om te chillen en een muziekinstallatie voor op het veld. De opbrengst tot nu toe is circa € 700,-.  

Dus:

–> Ben je nog geen supporter van HBC, dit is je kans om onze club een warm hart toe te dragen!

–> Was je al fan vorig seizoen en wil je dit blijven, je ontvangt snel meer informatie hierover!

–> Heb je super goede ideeën, waar we de opbrengst aan kunnen besteden en nog meer kunnen genieten op onze club, deel ze met ons!

Namens de commissie Cash voor de Korf