Ga naar de inhoud

Sportinstuif mega groot succes!

Sportinstuif mega groot succes!

FacebookTwitterWhatsAppEmail

Heemskerk – Salto’s maken in een saltostoel, schommelen op een vliegend tapijt, partijtje voetballen met leeftijdsgenootjes. Dit en nog veel meer stond op het programma van de sportinstuif van Sportservice Kennemerland. ‘Dit is echt gaaf!’, aldus een van de deelnemers. Elke schoolvakantie zijn er leuke activiteiten om aan deel te nemen, surf snel naar www.sportservicekennemerland voor meer informatie.

De voorjaarsvakantie begon met een freerunles in Limmen. Een groep fanatieke jongens en meiden liet hun mooiste sprongen zien op een uitdagend parcours wat in de gymzaal was uitgezet. Op dinsdag organiseerde Sportservice Kennemerland een grote sportinstuif in sportcentrum De Waterakkers. Van 10.00 tot 12.00 uur werd er gesport door 120 kinderen van diverse basisscholen uit Heemskerk en de gemeente Castricum. Tijdens de instuif verzorgde korfbalvereniging HBC een te gekke korfbalclinic, waarbij kinderen leerden samenspelen en mikken op korven op diverse hoogtes. Voor de allerjongsten was er een speciale kleutersportinstuif. De kinderen konden klimmen, klauteren, springen op de trampoline, schommelen op een reuze schommel en allerlei te gekke spelletjes spelen. Ook mascotte Druppie was weer van de partij, hij stimuleert kinderen om water te drinken tijdens en na het sporten.

Wie de volgende vakantie ook mee wil doen met de gratis activiteiten van Sportservice Kennemerland moet de website www.sportservicekennemerland.nl goed in de gaten houden. In april wordt hier het programma van de meivakantie gepubliceerd. Op deze site zijn ook de foto’s terug vinden die tijdens de activiteiten zijn gemaakt.