Ga naar de inhoud

Gezocht: Penningmeester!

 


 

Hallo allemaal,

Vanwege gezondheidsproblemen moet ik helaas stoppen met het penningmeesterschap. Het gaat mij aan het hart, want dit levert een probleem voor de vereniging op. Want wie wil en natuurlijk ook wie kan mijn taak over nemen?

Wat houdt die taak in?

Wel natuurlijk de rekeningen op tijd betalen. Op tijd de incasso de deur uit doen en zo af en toe een rekening maken. Na dit alles moet het natuurlijk ook maandelijks verwerkt worden zodat alles netjes te boek staat. En aan het eind van het seizoen moet de jaartelling gemaakt worden en in overleg een begroting gemaakt worden.

Hoeveel tijd steekt er in?

De tijd die het kost om alles te doen varieert van 2 tot 4 uur per week. Natuurlijk met uitschieters. Dat kan als er een vergadering is of als de jaarstukken gemaakt moeten worden.

Is er hulp aanwezig?

Natuurlijk dien ik nog een tijdje als vraagbaak! Aanmelden van gegadigden kan via hbc.heemskerkbeverwijk@knkv.nl, telefonisch op 0251-249321  of bij mij via fam.laanbroek@ziggo.nl, telefonisch op 0251-245530. Denk je iemand te kennen die het zou kunnen, dan mag je dit ook melden. Dan kunnen wij die persoon benaderen.

Groetjes, Els