Meteen naar de inhoud

Oliebollenverkoop HBC D1

Met HBC toch lachend het jaar uit

HBC D1 heeft samen met actiegroep Cash voor de Korf een idee bedacht om geld op te halen voor onze vereniging EN onze leden met een (glim)lach het jaar uit te sturen. De D1 wil namelijk, in samenwerking met enkele andere enthousiaste leden, oliebollen en appelflappen maken en deze aan de leden verkopen.

Deze oliebollen en appelflappen worden vers voor u gebakken op 31 december en zijn ook op deze dag op te halen. U kunt uw bestelling doorgeven aan Myra (via Whatsapp: 06 55 53 34 63) vanaf 7 december. U krijgt dan van ons een reactie met daarin de bevestiging van de bestelling, de prijs en wanneer u de lekkernijen kunt komen ophalen. Hieronder kunt u de prijzen vinden!

De locatie van het bakken en tevens de ophaallocatie is onze eigen HBC kantine. Doordat wij nog steeds te maken hebben met het COVID-19 virus, zullen wij ervoor zorgen (samen met uw medewerking) dat er tijdens het ophalen en het bakken, de 1,5 meter netjes zal worden gehandhaafd.

Wij zijn wel nog opzoek naar (mini) oventjes en frituurpannen om het onderstaande voor u klaar te maken, dus mocht u deze op de 31ste  (tijdelijk) kunnen missen, dan kunt u dit ook doorgeven aan Myra.

De prijslijst:

  • 1 oliebol naturel € 0,75
  • 1 oliebol met krenten € 0,75
  • 1 appelflap € 0,75

HBC Deal: 10 oliebollen + 5 appelflappen voor maar 8 euro!

Wij zien graag uw bestellingen te gemoed!