Ga naar de inhoud

Najaars ledenvergadering 26-11-20

De eerste ledenvergadering die zowel offline (met de nodige maatregelen), als online te volgen was. Het financieel jaaroverzicht van seizoen 2019-2020 stond hierbij centraal.
De belangrijkste reden dat er afwijkingen zijn ten opzichte van de begroting is natuurlijk het begin van de corona pandemie. Een deel van het zaalseizoen en het hele tweede deel van het veldseizoen konden vanwege corona niet doorgaan. Daardoor waren er geen kantine inkomsten tijdens de wedstrijddagen, maar moest helaas ook alle verhuur worden geannuleerd.
Gelukkig worden de kosten van de zaalhuur volgend jaar gecompenseerd d.m.v. korting op de nieuwe factuur.
Er zijn een aantal foutjes aan het licht gekomen, waardoor er geen goedkeuring voor het financieel jaaroverzicht kon worden gevraagd aan de ledenvergadering. Dit wordt hersteld en bij de voorjaars ledenvergadering kan er dan alsnog goedkeuring gevraagd worden.

Na de pauze werden de jubilarissen gehuldigd en aansluitend werd Linda bedankt voor haar jaren als trainster van HBC 2.
De bestuursleden werden herkozen (behalve Ron, die heeft besloten om aan het einde van het seizoen zijn functie als penningmeester neer te leggen).
Helaas kwam Gea met de mededeling dat zij en Linda gaan stoppen als TC.
Vervolgens werd er gestemd over het verplaatsen van de opzegdatum van 1 juni naar 1 mei. Dit is omdat de teams halverwege mei moeten worden doorgegeven bij de bond. Het is lastig voor de TC/JTC dat er spelers daarna nog op kunnen zeggen voor volgend seizoen. De ledenvergadering was hiermee akkoord.
Daarna werd er gestemd over de trainingspakken, de huidige gaan uit het assortiment en zijn binnenkort niet meer te bestellen. Er waren 2 opties, een met meer oranje en een met voornamelijk zwart. Er is gekozen voor het oranje trainingspak, op voorwaarde dat het oranje overeenkomt met het oranje van het huidige trainingspak.
Tot slot gaf Henri uitleg over een bezoek van het KNKV voor de keuring van het kunstgrasveld. Het veld is goed genoeg om tot 2024 te gebruiken, wat jammer is, omdat de gemeente nu minder geneigd is om ons veld eerder te laten vervangen (waardoor we op kleinere velden kunnen gaan spelen).