Meteen naar de inhoud

Introductie nieuwe hoofdtrainer

Hallo mijn naam is Ronald Hanegraaf, 35 jaar oud en woon in Wormer.
Ik ben al 27 jaar lid van de plaatselijke korfbal club Groen Geel.
Daar is mijn trainers carrière ook gestart en heb ik heel wat jeugd teams getraind. Tevens ook 1 seizoen bij KZ in Koog a/d Zaan in de B hoofdklasse.

De afgelopen twee seizoenen ben ik actief bij Roda in Westzaan.
Vorig seizoen heb ik daar de A1 getraind en gecoacht en dit seizoen ben ik actief als assistent van de hoofdtrainer.

Voor aankomend seizoen was ik alleen wel opzoek naar een nieuwe uitdaging waar ik echt mijn eigen visie kwijt kan en was daarom ook zeer verheugd dat HBC mij belde voor een gesprek voor de functie als hoofdtrainer.

In deze gesprekken heb ik de club HBC als een prettige club mogen leren kennen waar iedereen zijn steentje bijdraagt om de club draaiende te houden.

Ook van de selectie heb ik een goed beeld gekregen en ik zie er daarom ook naar uit om met hun aan de slag te gaan en het dynamische spel nog meer uit te breiden en over nog meer schijven te kunnen scoren.

Mijn visie is dat ik ploegen altijd goed korfbal wil laten spelen met veel spelvreugde en ook voor het publiek mooie acties.
Ik heb er veel zin in en zie er naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan.

Groeten,

Ronald Hanegraaf