Ga naar de inhoud

Happy New PubQuiz!

Na het daverende succes van de eerste editie in januari organiseert HBC ook dit jaar de supergezellige pubquiz! Nadat we elkaar allemaal het beste hebben gewenst voor het nieuwe jaar zal de strijd om de felbegeerde PubQuiz Trofee weer losbarsten.
Dit vindt plaats op zaterdag 6 januari in de kantine aan de Spoorsingel. Deze zal geopend zijn om 19.30u en de PubQuiz begint om 20.00u.

*een team bestaat uit 5 personen, er is plaats voor maximaal 12 teams. Hiervoor wordt een inschrijflijst bijgehouden, dus wees er snel bij want vol=vol!

*er zijn 4 rondes met elk 15 vragen, na iedere ronde is er pauze.

*tijdens de rondes mag je de tafel niet verlaten, drankjes worden geserveerd.

Heb je al een team bij elkaar? Geef dit dan vóór woensdag 3 januari door aan Kevin, Mirjam of via het evenement op de Facebookpagina van HBC.
Wil je wel gezellig langskomen maar liever niet meedoen? Dat kan! Wij zorgen dat er plek voor je is. Wij vragen je dan wel om tijdens de quiz de teams niet te verblijden met antwoorden 😉
Liever niet meedoen maar wel helpen? Ook dat kan! Wij zoeken nog 3 personen die het serveren van de drankjes tijdens de rondes willen verzorgen. Laat dit weten aan Kevin of Mirjam.

Happy New PubQuiz!