Ga naar de inhoud

GROTE CLUBACTIE 2019

Zaterdag 14 september begint de Grote Clubactie weer!

Wat is de Grote Clubactie?

De Grote Clubactie is een loterij die is verzonnen voor sportverenigingen. Deze hebben vaak alleen de contributie als inkomsten en kunnen daarmee de belangrijke dingen betalen, zoals bijvoorbeeld de huur van het veld en de zaal. De Grote Clubactie organiseert de loterij. De sportverenigingen kopen de loten voor €0,60 en verkopen die aan de deur voor €3,-. Het verschil mag de vereniging houden.

Wat gebeurt er met het geld?

De opbrengst van deze actie zal volledig ten goede komen aan de jeugd van HBC. De opbrengst van de Grote Clubactie is voor HBC een zeer welkome mogelijkheid om korfbal gerelateerde zaken voor de jeugd te kunnen realiseren. Hierbij valt b.v. te denken aan het organiseren van clinics, het opleiden van trainers, het aanschaffen van materialen etc.

Wat moet je er voor doen?

Je neemt een verkoopboekje mee en vraagt aan je vader, moeder, opa, oma, de rest van de familie en buren of ze een lot willen kopen. In de buurt kun je langs de deuren gaan om nog meer loten te verkopen. Of wat dacht je van het verkopen van loten tijdens een wedstrijd van het eerste?

In het boekje moeten: naam, adres en bankgegevens ingevuld worden en het aantal loten. Als iemand 1 of meer loten gekocht heeft, krijgt hij of zij een sticker voor bij de voordeur. Als je klaar bent met verkopen, lever je het boekje in. Iedereen die een lot gekocht heeft krijgt zijn/haar lotnummer(s) via het bankafschrift.

Waarom wil je veel loten verkopen?

Als je veel loten verkoopt kunnen we mooie dingen doen voor de club! En niet alleen dat… Je houdt er zelf ook nog iets aan over! Dit jaar is het een klein beetje anders dan de afgelopen jaren. Verkoop je veel loten zul je meer worden beloond. De opbrengst voor jezelf ziet er als volgt uit:

1 tot 10 loten = 10 cent per verkocht lot

11 tot 25 loten = 25 cent per lot

25 loten of meer verkocht? Je verdient dan 50 cent per lot.

Zo verdien je met de Grote Clubactie ook mooi wat extra zakgeld. Ook als lotenverkoper kun je leuke prijzen winnen. Kijk alvast op www.kids.clubactie.nl.

Zodra de verkoopboekjes binnen zijn worden deze uitgedeeld op de trainingsavonden. De verkoop begint op zaterdag 14 september.

Let op de volgende clubkrant voor nog meer nieuws over de verkoop.

Groetjes de PR/AC(tiviteiten) commissie