Ga naar de inhoud

GROTE CLUBACTIE 2017

Zaterdag 16 september begint de Grote Clubactie weer!

Wat is de Grote Clubactie?

De Grote Clubactie is een loterij die is verzonnen voor sportverenigingen. Deze hebben vaak alleen de contributie als inkomsten en kunnen daarmee de belangrijke dingen betalen, zoals bijvoorbeeld de huur van het veld en de zaal. De Grote Clubactie organiseert de loterij. De sportverenigingen kopen de loten voor €0,60 en verkopen die aan de deur voor €3,-. Het verschil mag de vereniging houden.

Wat gebeurt er met het geld?

De opbrengst van deze actie zal volledig ten goede komen aan de jeugd van HBC. De opbrengst van de Grote Clubactie is voor HBC een zeer welkome mogelijkheid om korfbal gerelateerde zaken voor de jeugd te kunnen realiseren. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het organiseren van clinics, het opleiden van trainers, het aanschaffen van materialen etc. Dit jaar willen wij met het opgehaalde geld een heuse korfbalboom aanschaffen.

Wat moet je er voor doen?

Je neemt een verkoopboekje mee en vraagt aan je vader, moeder, opa, oma, de rest van de familie en buren of ze een lot willen kopen. In de buurt kun je langs de deuren gaan om nog meer loten te verkopen. Of wat dacht je van het verkopen van loten tijdens een wedstrijd van het eerste?

In het boekje moeten: naam, adres en bankgegevens ingevuld worden en het aantal loten. Als iemand 1 of meer loten gekocht heeft, krijgt hij of zij een sticker voor bij de voordeur. Als je klaar bent met verkopen, lever je het boekje in. Iedereen die een lot gekocht heeft krijgt zijn/haar lotnummer(s) via het bankafschrift.

Je hoeft dus niet een tweede keer langs de deuren om de loten rond te brengen of om het geld op te halen!

Waarom wil je veel loten verkopen?

Als je veel loten verkoopt kunnen we een korfbalboom kopen! En niet alleen dat. Je houdt er zelf ook nog iets aan over! Van ieder lot dat je verkoopt krijg je €0,50 van HBC. Zo verdien je met de Grote Clubactie ook mooi wat extra zakgeld. Ook als lotenverkoper kun je leuke prijzen winnen. Kijk alvast op www.kids.clubactie.nl.

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer prijzen te winnen op de club, voor degene die de meeste loten verkoopt. Een jaar lang gratis snoepzakjes uit de kantine misschien? Wie weet.

Zodra de verkoopboekjes binnen zijn worden deze uitgedeeld op de trainingsavonden. De verkoop begint op zaterdag 16 september.

Let op de volgende clubkrant voor nog meer nieuws over de verkoop.

Groetjes Myra