Ga naar de inhoud

CASH VOOR DE KORF!

Na de brainstormavond van de TC Denktank in mei is de werkgroep financiën afgesplitst. Dit hebben jullie kunnen lezen in de seizoenafsluiting van de voorzitter begin juli. We noemen ons vanaf hier “Cash voor de korf!” en zijn aan de slag gegaan met nadenken over de inkomsten en uitgaven van de club.
De eerste twee avonden zijn brainstormsessies geweest. Op de 2e avond zijn we al wel begonnen om aan de hand van de begroting te kijken waar kansen liggen. Nog dezelfde avond hebben we een paar ideeën verzonnen die direct op de Verenigingsdag van HBC uitgevoerd konden worden.
Er zijn belangeloos twee taarten en twee cakes gebakken om te verkopen aan de bar. Rond het middaguur waren alle porties al verkocht! Ook de bonbons en fruit vonden gretig aftrek. Top!
De laatste Korf-sleutelhangers zijn ook bijna allemaal verkocht.

Daarnaast hangt er op het prikbord naast de bar een grote poster om aandacht te vragen voor de werkgroep en jullie te inspireren om mee te denken over extra inkomsten of besparingen voor de club. Heb je een idee? Schrijf het op! De eerste ideeën zijn al opgeschreven. Wij dagen jullie uit! Mailen naar secretaris@kvhbc.nl mag ook.
Kan ik nu ook al iets doen voor de club?, zal je misschien denken. Dat kan zeker! Sponsoring van bijvoorbeeld een bord langs het veld of shirtsponsor van een team behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag op je werk of zij HBC willen steunen. Geef het door en wij gaan er mee aan de gang.
Help besparen en er valt minder cash uit de korf of zorg voor extra inkomsten en stop de cash in de korf!