Ga naar de inhoud

Ca$h voor de korf!

Voor de laatste keer dit seizoen een bericht van het Financiële Focusteam HBC.

De jeugd van HBC heeft dit seizoen gelukkig spelend kunnen afsluiten en daar zijn we direct weer op ingehaakt.
Er is nog snel een vers assortiment voor bij de koffie bij elkaar gebakken. Als warme broodjes gingen ze bij Bert over de toog. Weer €48,50 voor de club met dank aan de bakkers!

 

Daarnaast hadden we jullie nog de opbrengst van de statiegeld-flessen-actie beloofd. Met dank aan de verzamelende jeugdleden: Lieke, susan, Roan, Stijn en Saar kwamen we op een totaal van €26,75!
Saar is de winnaar van deze actie!

Ook het totaalbedrag bij Sponsorkliks is door jullie online-aankopen blijven stijgen en staat inmiddels op €178,84. Cash in het bakkie! Blijf klikken!

Nu kunnen we de balans opmaken van dit seizoen. Zonder het aanstekelijke enthousiasme van de werkgroep-leden en bereidwillige ouders en HBC-leden waren we niet tot dit schitterende resultaat gekomen.
We hebben samen een totaalbedrag van €5501,95 voor de club binnengehaald!

Wat loopt er nog en  hoe gaat het volgend jaar verder…

Bezwaar OZB
Er is inmiddels een gedetailleerd bezwaar ingediend, waar de gemeente op moet reageren voor eind van het jaar.

Supporters van HBC
Zoals jullie hebben kunnen zien is het bord klaar. Begin van komend seizoen wordt deze in gebruik genomen en kan iedereen die HBC een warm hart toedraagt (hopelijk jaarlijks) doneren en worden vermeld op het bord.
De kosten voor een jaar supporteren op het bord zijn €50,- en er kan natuurlijk ook als groepje worden gedoneerd. Over de besteding van het geld zijn we nog met het bestuur in overleg.

Vervolg Ca$h voor de korf

Begin volgend seizoen willen wij graag met het bestuur om tafel om van gedachten te wisselen over de toekomst van de werkgroep en het integreren van repeterende acties binnen de PRAC.
Wij hebben dit seizoen veel plezier gehad met elkaar bij het bedenken en uitvoeren van alle acties en hebben dat ter afsluiting gevierd op een terras.
Daarmee willen we dit bericht besluiten, maar niet voordat wij iedereen een fijne vakantie hebben gewenst.