Ga naar de inhoud

Cash voor de korf!

kv HBC Valentijn bezorgactie

Afgelopen Valentijnsdag konden er romantische bestellingen worden gedaan. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel liefde jullie voor elkaar hebben.
Er werden routes gemaakt en de bezorgteams verzorgden het inpakken, versieren en uitventen. Hoe mooi is het, als er een traantje wordt weggepinkt?!
Goede actie in deze afstandelijke tijd. En natuurlijk heeft deze actie ook nog cash voor de korf opgeleverd: €150,-.
Alle helpers bedankt en laten we de leveranciers van de bloemen en chocolade niet vergeten (Nijman bloemen & Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons), die met ons mee wilden denken.

Daarnaast leverde deze actie ook nog zendtijd op voor de club. Annemiek heeft op weergaloze wijze onze club gepromoot. Bekijk het filmpje: https://youtu.be/IctXgFTxeeshttps://youtu.be/IctXgFTxees

Wat is er verder gebeurd afgelopen maand?

Verzekeringen: Arthur heeft inmiddels overleg gehad met de tussenpersoon van onze verzekeringen. De gegevens zijn bijgewerkt naar de laatste stand van zaken en zij zijn aan het onderzoeken of er voordeligere aanbieders zijn voor HBC.
OZB: De nieuwe OZB aanslag is inmiddels ontvangen en met het voorwerk van Hans Vreede konden we snel reageren met een bezwaar. De WOZ-taxatie is niet helemaal juist opgesteld, dus daar zouden we als vereniging op moeten kunnen besparen.

Een ander initiatief is Sponsorkliks. Via de website of de App van Sponsorkliks kun je online aankopen doen bij heel veel webshops, zoals bijvoorbeeld: Bol, Booking, Expert, Thuisbezorgd en About you.
HBC krijgt vervolgens een deel van de omzet uitgekeerd. Heel gemakkelijk. Tussenstand: €155,-!

Wil je meespelen met de Vriendenloterij? Doe dat dan voor HBC! Bijna de helft van de inleg is voor de club.
Ken je in je omgeving nog iemand die al met de vriendenloterij meespeelt? Vraag dan of ze het lot willen omzetten naar HBC! Dat kan heel eenvoudig telefonisch: 088 – 020 1020. De clubcode van HBC is: 11040.

SPONSOR kv HBC!

Het belangrijkste advies vanuit de ledenvergadering en degene die het meeste geld oplevert willen we jullie nog een keer op het hart drukken:
Vraag je werkgever of deze bereid is sponsor te worden van onze club door te adverteren op de website, een bord langs het veld of de wedstrijdshirts. Mail naar secretaris@kvhbc.nl voor de sponsormap
De komende maand gaan we aan de gang met het uitwerken van het idee voor de Club van ………: Doe een bal in het korfje / Supporters van HBC / Vierkant achter HBC / Korfje naar mijn hand?

Heb je ook een idee? Wij dagen jullie uit! Mail naar secretaris@kvhbc.nl.
Help besparen en er valt minder cash uit de korf of zorg voor extra inkomsten en stop de cash in de korf!