Ga naar de inhoud

Cash voor de korf!

KV HBC Valentijn bezorgactie

Als eerste jullie aandacht voor de nieuwe actie van de werkgroep Cash voor de korf!
Afgelopen week zijn we zelfs benaderd door IJmond nieuws omdat zij een reportage willen maken van onze Valentijnsactie!

Wat is er verder gebeurd afgelopen maand? Zoals jullie hebben kunnen lezen in de vorige Heemsvlieter hebben we een fantastische oliebollenactie achter de rug. Deze actie was niet mogelijk geweest zonder de hulp van de jeugd en de leden die hen hierbij hebben begeleid. De voorzitter heeft ze al met naam genoemd, maar weten jullie ook dat zij de grondstoffen voor de oliebollen hebben gedoneerd?! Hierdoor is de opbrengst nog hoger geworden. Met trots herhalen wij hier de opbrengst van de oliebollenactie: €387.50!

Waar we ook heel trots op zijn is de toezegging van een donatie van €4.000,- die we mogen inzetten voor een externe trainer voor de selectie. Door Corona en de huidige samenwerking met Cees Rotteveel zal het benutten hiervan verder in de toekomst liggen. Wat een mooi vooruitzicht.

Er wordt ook gekeken naar de huidige verzekeringen en de mogelijkheden die er zijn om hierop te besparen zonder dat HBC onnodig risico loopt. De nieuwe OZB aanslag zit er ook aan te komen in februari en daar gaan we zeker energie in steken om deze waar mogelijk te verlagen.

Daarnaast zijn we bezig met het opstellen van een lijst met benodige schoonmaakartikelen zodat leden deze kunnen sponsoren. Jullie willen toch ook dat de kantine fris en fruitig is als we die straks weer gaan gebruiken? En dan moeten we hem samen eerst even lekker een goede beurt geven. Dat kost niks, maar worden we allemaal blij van.

We willen nog even terugkomen op de belactie van de Vriendenloterij. Hierbij hebben zich in totaal 7 nieuwe deelnemers aangemeld.  Dit maakt een totaal van 23 loten waarvan HBC bijna de helft van de inleg krijgt uitgekeerd. Bedankt voor jullie extra steun aan de club. Wil je ook meespelen voor kvHBC? Je maakt kans op fantastische prijzen. Ken je in je omgeving nog iemand die al met de vriendenloterij meespeelt? Vraag dan of ze het lot willen omzetten naar HBC! Dat kan heel eenvoudig telefonisch: 088 – 020 1020. De clubcode van HBC is: 11040.

Het geheel samenvattend zijn we heel trots op wat de leden extra willen bijdragen aan een financieel gezonde club. Op onderstaande foto kunnen jullie de tussenstand zien.

SPONSOR kv HBC!

Het belangrijkste advies vanuit de ledenvergadering en degene die het meeste geld oplevert willen we jullie nog een keer op het hart drukken:

Vraag je werkgever of deze bereid is sponsor te worden van onze club door te adverteren op de website, een bord langs het veld of de wedstrijdshirts. Mail naar secretaris@kvhbc.nl voor de sponsormap

De werkgroep heeft een aantal ideeën die nog verder uitgewerkt moet worden. Denk hierbij aan verzekeringen, OZB, energiecontract en LED-verlichting. Heb je hier verstand van of wil je helpen, stuur dan een mail naar het secretariaat.

Een ander initiatief is Sponsorkliks. Via de website of de App van Sponsorkliks kun je online aankopen doen bij heel veel webshops, zoals bijvoorbeeld: Bol, Booking, Expert, Thuisbezorgd en About you. HBC krijgt vervolgens een deel van de omzet uitgekeerd. Heel gemakkelijk.

In deze tijd zijn er veel uitdagingen. Verrassend genoeg zijn er dan toch bedrijven uit getroffen sectoren die dit als een kans zien en deze ook met twee 2 handen aanpakken.

Heb je ook een idee? Wij dagen jullie uit! Mail naar secretaris@kvhbc.nl.

Help besparen en er valt minder cash uit de korf of zorg voor extra inkomsten en stop de cash in de korf!