Ga naar de inhoud

CASH VOOR DE KORF!

Dit keer een korte update vanuit de werkgroep.

Op de ledenvergadering hebben jullie het kunnen zien. We hebben het afgelopen seizoen niet alleen in mineur afgesloten door Corona, maar ook financieel negatief. Daarom is onder andere deze werkgroep opgezet en worden jullie gevraagd mee te doen aan allerhande acties.

SPONSOR kv HBC!

Het belangrijkste advies vanuit de ledenvergadering en degene die het meeste geld oplevert willen we jullie nog een keer op het hart drukken:

Vraag je werkgever of deze bereid is sponsor te worden van onze club door te adverteren op de website, een bord langs het veld of de wedstrijdshirts. Mail naar secretaris@kvhbc.nl voor de sponsormap

De werkgroep heeft een aantal ideeën die nog verder uitgewerkt moet worden. Denk hierbij aan verzekeringen, OZB, energiecontract en LED-verlichting. Heb je hier verstand van of wil je helpen, stuur dan een mail naar het secretariaat.

Een andere manier om meer inkomsten te genereren is het voor HBC meespelen met de Vriendenloterij. Bijna de helft van je inleg komt ten goede aan de club en je maakt kans op fantastische prijzen. Ken je in je omgeving nog iemand die al met de vriendenloterij meespeelt? Vraag dan of ze het lot willen omzetten naar HBC! Dat kan heel eenvoudig telefonisch: 088 – 020 1020. De clubcode van HBC is: 11040.

Een ander initiatief is Sponsorkliks. Via de website of de App van Sponsorkliks kun je online aankopen doen bij heel veel webshops, zoals bijvoorbeeld: Bol, Booking, Expert, Thuisbezorgd en About you. HBC krijgt vervolgens een deel van de omzet uitgekeerd. Heel gemakkelijk.
Lees hier hoe het werkt.

In deze tijd zijn er veel uitdagingen. Verrassend genoeg zijn er dan toch bedrijven uit getroffen sectoren die dit als een kans zien en deze ook met twee 2 handen aanpakken. Familierestaurant de Waterakkers heeft een actie opgezet, waar lokale verenigingen van profiteren! Bestel van woensdag tot en met zondag van de Take Away kaart en HBC krijg € 2,- voor een hoofd en € 1,- voor een kindergerecht. Zie ook de afbeelding hieronder

Heb je ook een idee? Wij dagen jullie uit! Mail naar secretaris@kvhbc.nl.

Help besparen en er valt minder cash uit de korf of zorg voor extra inkomsten en stop de cash in de korf!