Ga naar de inhoud

Bericht van het bestuur

Beste HBC-ers.
Aan het eind van het kalenderjaar 2016 wil ik namens het bestuur het jaar officieel afsluiten.
Het afgelopen jaar heeft voor het bestuur wederom in het teken gestaan van ons project ‘Besturen met een Visie’. Onze plannen zijn inmiddels met de diverse commissies besproken, en we zijn benieuwd of de commissies er ook daadwerkelijk voordeel uit kunnen halen, in welke vorm dan ook.

Terugkijkend op 2016 zijn er een aantal sportzaken die het benoemen waard zijn:

Lokaal:
-) het afscheid van Bert du Crocq als scheidsrechter, het was een mooie zonnige zondag in de kantine waar het bestuur, huidige HBC-ers en oud Watervlieters Bert een passend afscheid hebben bezorgd.

Nationaal:
-) een EK in Frankrijk zonder het Nederlands elftal.
-) een Giro d’Italia met bijna een Nederlandse winnaar.
-) een Olympische spelen met een verschrikkelijke val van Annemiek van Vleuten, maar ondanks dat toch een gouden medaille voor Anna van der Breggen.

Zo zie je maar weer dat er in de sport van alles mogelijk is, het valt gelukkig niet te voorspellen.
Wat wel te voorspellen is dat we ook het volgende kalenderjaar weer veel gezelligheid gaan beleven bij HBC, maar voor die tijd gaan we even van een paar vrije dagen genieten.
We wensen iedereen die HBC een warm hart toedraagt een heel fijne kerstvakantie en een fantastisch en sportief 2017 toe.

Hopelijk zien we jullie allemaal tijdens de PubQuiz op zaterdagavond 7 januari in de kantine.
Wil je meedoen? Geef dit dan vóór woensdag 4 januari door aan Kevin, Mirjam of via het evenement op de Facebookpagina van HBC. Heb je al een team van 4-6 personen bij elkaar? Geef dit dan ook door!

 Namens het bestuur;

Henri Kouwenhoven