Meteen naar de inhoud

Bericht van de nieuwe voorzitter

Beste Leden,

Afgelopen maandag hebben jullie mij verkozen tot de nieuwe voorzitter van onze mooie vereniging.

Ik wil jullie bedanken voor dit vertrouwen en zeker ook voor de motiverende reacties daarna zowel persoonlijk als via social media.

Daarnaast gaat mijn dank natuurlijk ook uit naar Henri voor het 8 jaar lang hoeden van de vereniging en Fitzgerald voor zijn bijdrage aan het beheer. Ik ben ook blij dat Ralph de uitdaging aan gaat om de beheerportefeuille over te nemen.

Voor degene die het leuk vindt, zal ik nog even kort wat (korfbalweetjes) over mijzelf vertellen:

Ik ben Niels Blaauw, 48 jaar en woon in Heemskerk met mijn vriendin Renate en mijn zoons Dion en Robbe. Ik korfbal vanaf mijn 10e jaar (bij Watervliet) en ik ben erop gekomen doordat ik meedeed aan schoolkorfbal. Mijn eerste trainster was Inge Schenk en ik zal jullie de rest van de lijst besparen, met uitzondering van Henri, die trainer van ons werd in de junioren. Hier is onze relatie, maar ook de “ellende” begonnen. In de jeugd ben ik lid geweest van de activiteitencommissie, waarbij het presenteren van de bingo één van mijn favoriete activiteiten was. Rond mijn achttiende heeft Henri mij in de Jeugdcommissie gevraagd, waar ook Fitzgerald deel van uit maakte. De Jeugdcommissie deed zowel het JTC gedeelte als de jeugdactiviteiten, zoals Schoolkorfbal, Sinterklaas en  Pinksterkamp. Van daaruit ben ik ook nog afgevaardigde naar de TC geweest en later alleen TC.

Bij de fusie ben ik gevraagd om het secretariaat te doen en na 10 jaar heb ik dat aan Chantal overgedragen. De afgelopen jaren ben ik ook de oud-papiercoördinatie (voor Heemskerk) gaan doen en ben ik, samen met mijn schoonvader Arie, één van de klusjesmannen van de club geworden.

Na twee jaar geen bestuur, stond Henri weer op mijn stoep en vroeg mij of ik wilde nadenken over de rol als voorzitter. En daar zit ik dan.

We gaan er wat moois van maken.

Niels Blaauw

Voorzitter kv HBC